badmintonbollar

kundservice@badmintonbollar.se | Tlf: 084 - 46 85 152

Om badmintonbollar.se

Kort om Badmintonbollar.se
Badmintonbollar.se är en nystartad webbutik som endast säljer billiga badmintonbollar. Vi har som mål att bli Sveriges ledande butik för badmintonbollar online. Vi lägger stor vikt på att våra badmintonbollar håller hög kvalitet och jobbar stenhårt för att kunna erbjuda våra kunder bollar till riktigt attraktiva priser.

Vårt mål är även att bli våra kunders förstaval när det gäller service och kvalitet online. Därför kan du kontakta oss via vår online-chat (Zopim), om du har frågor eller funderingar. Normalt levereras dina badmintonbollar inom 2-3 vardagar.
Badmintonbollar.se producerar årligen mer än 10 000 badmintonbollar till badmintonföreningar och privatpersoner. Alla våra bollar är framtagna för att passa badmintonspelare som spelar på motionsnivå.

Specialister på badmintonbollar:
Vi som driver Badmintonbollar.se har jobbat med försäljning av bollar i många år och vi har direktkontakt till vår leverantör i Kina. Detta ger oss möjlighet att sälja badmintonbollarna direkt till svenska marknaden och eftersom vi inte har några mellanhänder kan vi sälja till riktigt bra priser. Våra Badmintonbollartestas löpande av rutinerade badmintonspelare för att säkra att de håller en jämn, hög kvalitet.

Är du trött på att lägga pengar på badmintonbollar från dyra märken eller att spela med gamla trasiga bollar? Då har du hamnat på rätt sida. Här hittar du Sveriges billigaste badmintonbollar som även är kvalitetstestade av erfarna badmintonspelare. Vi har tagit fram ett specifikt sortiment av badmintonbollar riktat till motionsspelare. Det gör det lättare för dig att välja och du slipper springa runt i butiker och leta bollar till veckans träning. Hos Badmintonbollar.se får du även upp till 30 % mängdrabatt när du väljer att beställa flera badmintonrör. Så genom att handla online hos oss sparar du både tid och pengar! 

Spara pengar där du kan!
När man spelar ofta blir badmintonbollar en förbrukningsvara och inte sällan byts badmintonbollarna ut flera gånger under varje träningspass. Ofta köper man bollar från välkända varumärken av ren vana och där är priset bundet just till märket. Därför kan du spara ganska mycket pengar om du är villig att spela med fjäderbollar från ett mindre känt märke.